Parizer din carne de porc cu srot de catina fara adaos de nitrit

nov. 26, 2020Alimente funcționale

Scor evaluare comisie:

No Review Box was found with ID 0

No review found! Insert a valid review ID.

Scor evaluare vizitatori:

0 /5

(0 voturi)

Nume competitor: Maricica Stoica, Petre Alexe, Cristian Dima, Liliana Mihalcea
Judet: Galați
Descriere scurta: Parizerul din carne de porc, obținut prin înlocuirea cvasitotală a nitritului convențional cu cătină congelată, respectiv cătină uscată.
Evaluare proiect

Nu exista o caseta de review. Adaugati un ID valid de caseta de review.

Invenția se referă la obținerea parizerului din carne de porc cu cătină, fără nitrit convențional. Parizerul din carne de porc, obținut
prin înlocuirea cvasitotală a nitritului convențional cu cătină congelată, respectiv cătină uscată a prezentat culoare, structură, elasticitate, gust
și aromă similare cu cele ale parizerului clasic realizat industrial.

{{ reviewsOverall }} / 5 Vizitatori (0 voturi)
Rating
Opinii si evaluari Adauga o evaluare
Afisare dupa:

Fii primul care evalueaza proiectul.

User Avatar User Avatar
Verificat
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Afiseaza mai multe
{{ pageNumber+1 }}
Adauga o evaluare

Politica de confidentialitate Sunt de acord cu politica de confidentialitate