Umplutură funcţională din șrot din miez de nuci (Juglans Regie L) utilizată în patiserie

nov. 4, 2021Alimente functionale 2021

Scor evaluare comisie:

No Review Box was found with ID 0

No review found! Insert a valid review ID.

Scor evaluare vizitatori:

0 /5

(0 voturi)

Nume competitor: CAZAC Viorica* , conf. univ., dr., SIMINIUC Rodica , conf. univ., dr., GROSU Carolina, conf. univ., dr., GUTIUM Olga, conf. univ., dr.
Judet: București
Descriere scurta: Reutilizarea șrotului din miez de nuci prin obținerea umpluturii funcţionale din șrot din miez de nuci (Juglans Regie L), utilizată în patiserie
Documente:
Evaluare proiect

Nu exista o caseta de review. Adaugati un ID valid de caseta de review.

Rezultatul tehnic al invenţiei constă în extinderea sortimentului de produse de patiserie prin
utilizarea șrotului de nuci, materiile primă autohtonă, valoroasă din aspect nutritiv. Substituirea
Totală a miezului de nuci cu șrot de nuci ar reduce costul produselor de patiserie finite,
ar ameliora structura semifabricatelor datorită proprietăților funcționale ale șrotului.

{{ reviewsOverall }} / 5 Vizitatori (0 voturi)
Rating
Opinii si evaluari Adauga o evaluare
Afisare dupa:

Fii primul care evalueaza proiectul.

User Avatar User Avatar
Verificat
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Afiseaza mai multe
{{ pageNumber+1 }}
Adauga o evaluare

Politica de confidentialitate Sunt de acord cu politica de confidentialitate