Salam cu alge, compoziție și proces de obținere

nov. 20, 2020Alimente funcționale

Scor evaluare comisie:

No Review Box was found with ID 0

No review found! Insert a valid review ID.

Scor evaluare vizitatori:

0 /5

(0 voturi)

Nume competitor: Carmen Rodica POP, Ancuţa-Mihaela ROTAR, Dan Claudiu SĂLĂGEAN, Liana Claudia SALANŢĂ, Andrei BORŞA, Lăcrămioara Alina NISTOR
Judet: Cluj
Descriere scurta: Invenția se referă la un produs din carne de tip salam fortifiat, obținut prin înlocuirea parțială a proteinei animale şi a grăsimii saturate cu pudră de alge marine brune şi îmbogățirea cu compuși bioactivi a acestei game sortimentale
Evaluare proiect

Nu exista o caseta de review. Adaugati un ID valid de caseta de review.

Invenția se referă la un produs din carne de tip salam fortifiat, obținut prin înlocuirea parțială a proteinei animale şi a grăsimii saturate cu pudră de alge marine brune şi îmbogățirea cu compuși bioactivi a acestei game sortimentale.
Aspectul inovativ constă în utilizarea a 15% pudră alege marine brune. Produsul astfel obținut se caracterizează printr-un conținut proteic ridicat.

{{ reviewsOverall }} / 5 Vizitatori (0 voturi)
Rating
Opinii si evaluari Adauga o evaluare
Afisare dupa:

Fii primul care evalueaza proiectul.

User Avatar User Avatar
Verificat
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Afiseaza mai multe
{{ pageNumber+1 }}
Adauga o evaluare

Politica de confidentialitate Sunt de acord cu politica de confidentialitate