Procedeu de obținere a unui produs fermentat din leguminoase germinate și produsul astfel obținut

nov. 20, 2020Alimente sustenabile

Scor evaluare comisie:

No Review Box was found with ID 0

No review found! Insert a valid review ID.

Scor evaluare vizitatori:

0 /5

(0 voturi)

Nume competitor: Livia Pătrașcu, Iuliana Aprodu, Ina Vasilean
Judet: Galați
Descriere scurta: Utilizarea leguminoaselor in industria alimentară ca alternativă pentru alimentele de origine animală
Evaluare proiect

Nu exista o caseta de review. Adaugati un ID valid de caseta de review.

Procedeul conform invenției revendicate, include:
1. Germinare leguminoase – crește funcționalitatea nutrițională și
tehnologică
2. Obținerea laptelui vegetal prin:

• gelatinizarea eficientă a amidonului
• activitatea optimă a amilazelor

3. Fermentare – bacterii lactice producătoare de exopolizaharide

Produsul obținut:
 băutură vâscoasă slab acidă
 culoare alb-gălbuie
 aromă plăcută de produs fermentat
 absență aroma de fasole specifică leguminoaselor

{{ reviewsOverall }} / 5 Vizitatori (0 voturi)
Rating
Opinii si evaluari Adauga o evaluare
Afisare dupa:

Fii primul care evalueaza proiectul.

User Avatar User Avatar
Verificat
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Afiseaza mai multe
{{ pageNumber+1 }}
Adauga o evaluare

Politica de confidentialitate Sunt de acord cu politica de confidentialitate