Procedeu de obtinere a sosului functional imbogatit cu extract din fructe de padure

oct. 29, 2021Alimente functionale 2021

Scor evaluare comisie:

No Review Box was found with ID 0

No review found! Insert a valid review ID.

Scor evaluare vizitatori:

0 /5

(0 voturi)

Nume competitor: POPOVICI Violina, GHENDOV-MOSANU Aliona, PATRAS Antoanela,, DESEATNICOVA Olga, STURZA Rodica,
Judet: București
Descriere scurta: Obtinerea sosurilor emulsionate cu stabilitate oxidativa crescuta, fara aditivi de origine sintetică folosind extracte lipofile din fructe de pădure locale (cătină, păducel și măceș).
Documente:
Evaluare proiect

Nu exista o caseta de review. Adaugati un ID valid de caseta de review.

Procesul de obtinere a sosurilor functionale se obtine avand urmatorul raport
de componente: 9,0% lapte praf; acid acetic 80% - 0,58%; bicarbonat de sodiu 0,06%;
ou pudră 4,8%; zahăr 1,8%; sare 0,9%; muștar pudră 0,37%; amidon de porumb 9,0%, apă
55,3%, acid citric 0,19%, ulei vegetal de floarea soarelui 3,0 ... 18,0%, extract lipofil de mare
cătină, sau păducel, sau măceșe, cu o granularitate a pulberii de 10...70 μm, obținută în
matrice ulei in raport de 1:10...1:20 prin ultrasunete la o frecventa de 35...37 kHz, temperatura de
20...45 °C timp de 0,5...3,0 ore; centrifugată, filtrată și dozată într-o cantitate de 3,0...18,0%
vol. până la un conținut total de carotenoizi de 25...250 mg/L. Componentele sunt amestecate, încălzite la
o temperatură de 95,0...98,0˚C, omogenizat timp de 12...15 minute, răcit la o temperatură de
20 ... 25˚C, ambalat și depozitat.

Avantaje:
1. Cresterea caracteristicilor senzoriale si nutritionale
valoarea sosurilor emulsionate
2. Diversificarea gamei sortimentale de emulsionate
sosuri
{{ reviewsOverall }} / 5 Vizitatori (0 voturi)
Rating
Opinii si evaluari Adauga o evaluare
Afisare dupa:

Fii primul care evalueaza proiectul.

User Avatar User Avatar
Verificat
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Afiseaza mai multe
{{ pageNumber+1 }}
Adauga o evaluare

Politica de confidentialitate Sunt de acord cu politica de confidentialitate