Procedeu de obținere a iaurtului din lapte de capră și de vacă

nov. 18, 2022Alimente funcționale 2022

Scor evaluare comisie:

No Review Box was found with ID 0

No review found! Insert a valid review ID.

Scor evaluare vizitatori:

0 /5

(0 voturi)

Nume competitor: Cușmenco Tatiana +37369484745
Judet: București
Descriere scurta: Obținerea iaurtului din amestec de lapte de capră și de vacă cu particularități biologice valoroase, s-a bazat pe utilizarea raportului de lapte de 1:1 și a adaosurilor de origine nonlactică, piureu de fructe blanșate de aronia (Aronia melanocarpa), sau căpșune (Fragaria xanassa), sau zmeură (Rubus idaeus), sau piersici (Prunus persica), care sporesc valoarea nutritivă și biologică, prezintă caracteristici senzoriale armonioase, îmbunătățesc proprietățile reologice și oferă o stabilitate bună la păstrare.
Documente:
Evaluare proiect

Nu exista o caseta de review. Adaugati un ID valid de caseta de review.

. Rezultatul invenției constă în obţinerea unui iaurt cu multiple beneficii pentru sănătate, prin prisma compoziţiei chimice echilibrate datorită nivelului ridicat de proteine și glucide, echilibrul acido-bazic şi a gradului ridicat de asimilare. Adăugarea piureului de fructe la amestecul de lapte, a îmbunătățit compoziția substratului pentru dezvoltarea și multiplicarea bacteriilor lactice, a influențat pozitiv numărul de microorganisme viabile, a redus timpul de fermentare Sinergismul dintre bacteriile lactice și substanțele biologic active prelungește termenul de valabilitate, ținând sub control microorganismele de alterare.

{{ reviewsOverall }} / 5 Vizitatori (0 voturi)
Rating
Opinii si evaluari Adauga o evaluare
Afisare dupa:

Fii primul care evalueaza proiectul.

User Avatar User Avatar
Verificat
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Afiseaza mai multe
{{ pageNumber+1 }}
Adauga o evaluare

Politica de confidentialitate Sunt de acord cu politica de confidentialitate