Amestecul de făină de pulpă de dovleac și făină de semințe de dovleac din compoziția produsului finit este
obtinut prin omogenizarea temeinica a acestora si mentinerea la temperaturi mai scazute t=2÷4˚C. Procesul permite obținerea
batoane funcționale cu valoare nutritivă crescută având următorul raport de componente: făină de pulpă (15,5...22,5%),
făină de semințe de dovleac (9,0...15,5%), dovleac (8,0...10,0%), tahini (46,0...48,0%), cacao (0,1...1,0%), ulei de dovleac
(6,0…9,0%), miere (6,0%). Bețișoarele se prepară prin omogenizarea bine a componentelor, astfel încât produsul este dat
forma de bare.
• Gustare sănătoasă
• Produs nou de cofetărie fără zahăr adăugat
• Creșterea caracteristicilor senzoriale
• Creșterea valorii nutriționale și biologice
• Sursă importantă de vitamine și minerale principale
{{ reviewsOverall }} / 5
Vizitatori
(0 voturi)
Rating
Opinii si evaluari
Adauga o evaluare
{{{ review.rating_title }}}
Afiseaza mai multe
Afisare dupa:
Fii primul care evalueaza proiectul.
{{{review.rating_comment | nl2br}}}
{{ pageNumber+1 }}