Pate de porc cu adaos de pudră de coriandru

nov. 27, 2020Alimente funcționale

Scor evaluare comisie:

No Review Box was found with ID 0

No review found! Insert a valid review ID.

Scor evaluare vizitatori:

0 /5

(0 voturi)

Nume competitor: Socaciu Maria-Ioana, Fogarasi Melinda, Marc Romina, Baci Denisa Lorena, Semeniuc Cristina Anamaria
Judet: Cluj
Descriere scurta: Obținerea unui pate de porc, după o reţetă tradițională, utilizând ca materie primă un subprodus important din industria cărnii, ficatul de porc
Evaluare proiect

Nu exista o caseta de review. Adaugati un ID valid de caseta de review.

Invenția se referă la obținerea unui pate de porc, după o reţetă tradițională, utilizând ca materie primă un subprodus important din industria cărnii, ficatul de porc. În vederea obţinerii unui produs cu caracteristici senzoriale îmbunătăţite, s-a decis adăugarea unei pudre din frunze de coriandruca ingredient în pate. Frunzele de coriandru sunt bogate în antioxidanţi, oligoelemente şi uleiuri esenţiale. Acest tip de produs este destinat tuturor categoriilor de consumatori.

{{ reviewsOverall }} / 5 Vizitatori (0 voturi)
Rating
Opinii si evaluari Adauga o evaluare
Afisare dupa:

Fii primul care evalueaza proiectul.

User Avatar User Avatar
Verificat
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Afiseaza mai multe
{{ pageNumber+1 }}
Adauga o evaluare

Politica de confidentialitate Sunt de acord cu politica de confidentialitate