Metodă sustenabilă de ambalare ecologică a pâinii tradiționale fără aditivi, de 1-4 kg

nov. 20, 2020Siguranța alimentelor

Scor evaluare comisie:

No Review Box was found with ID 0

No review found! Insert a valid review ID.

Scor evaluare vizitatori:

5 /5

(5 voturi)

Nume competitor: Dana Radu
Judet: Arad
Descriere scurta: Metoda sustenabilă de ambalare a pâinii fără aditivi, obținută prin metoda tradițională (cu maia și coacere în cuptor pe vatră), permite creșterea duratei de valabilitate și păstrarea prospețimii cel puțin 10 zile în condiții obișnuite de depozitare în regim casnic. Ambalarea se realizează în saci din material textil celulozic, țesătură de cânepă și bumbac, reutilizabili de peste 20 de ori (cu păstrarea proprietăților antimicrobiene).
Documente:
Evaluare proiect

Nu exista o caseta de review. Adaugati un ID valid de caseta de review.

 Metoda sustenabilă de ambalare a pâinii fără aditivi, obținută prin metoda tradițională (cu maia și coacere în cuptor pe vatră), permite creșterea duratei de valabilitate și păstrarea prospețimii cel puțin 10 zile în condiții obișnuite de depozitare în regim casnic. Ambalarea se realizează în saci din material textil celulozic, țesătură de cânepă și bumbac, reutilizabili de peste 20 de ori (cu păstrarea proprietăților antimicrobiene).

{{ reviewsOverall }} / 5 Vizitatori (5 voturi)
Rating
Opinii si evaluari Adauga o evaluare
Afisare dupa:

Fii primul care evalueaza proiectul.

User Avatar User Avatar
Verificat
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Afiseaza mai multe
{{ pageNumber+1 }}
Adauga o evaluare

Politica de confidentialitate Sunt de acord cu politica de confidentialitate