Jeleu pe bază de pudră de psyllium și suc de fructe, compoziție și proces de obținere

nov. 20, 2020Alimente sustenabile

Scor evaluare comisie:

No Review Box was found with ID 0

No review found! Insert a valid review ID.

Scor evaluare vizitatori:

0 /5

(0 voturi)

Nume competitor: Carmen Rodica POP, Ancuţa-Mihaela ROTAR, Anamaria POP, Liana Claudia SALANŢĂ, Vlad MUREŞAN, Lăcrămioara Alina NISTOR
Judet: Cluj
Descriere scurta: Invenția se referă la realizarea unor noi produse de cofetărie de tip jeleu, ce sunt obţinute din fructe (suc de fructe, pudră de fructe), utilizând un nou agent de gelifiere, pudra de psyllium (Plantago ovate), înlocuind agentul de gelifiere (pectina sau gelatina) din rețeta standard a produsului.
Evaluare proiect

Nu exista o caseta de review. Adaugati un ID valid de caseta de review.

Invenția se referă la realizarea unor noi produse de cofetărie de tip jeleu, ce sunt obţinute din fructe (suc de fructe, pudră de fructe), utilizând un nou agent de gelifiere, pudra de psyllium (Plantago ovate), înlocuind agentul de gelifiere
(pectina sau gelatina) din rețeta standard a produsului.
Aspectul inovativ constă în utilizarea unui procent de 8% pudră de psyllium în vederea obţinerii unui jeleu cu un conţinut ridicat de fibre.

{{ reviewsOverall }} / 5 Vizitatori (0 voturi)
Rating
Opinii si evaluari Adauga o evaluare
Afisare dupa:

Fii primul care evalueaza proiectul.

User Avatar User Avatar
Verificat
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Afiseaza mai multe
{{ pageNumber+1 }}
Adauga o evaluare

Politica de confidentialitate Sunt de acord cu politica de confidentialitate