Instalatie de uscare a produselor granulate in strat suspendat

nov. 18, 2022Aplicații tehnologice avansate 2022

Scor evaluare comisie:

No Review Box was found with ID 0

No review found! Insert a valid review ID.

Scor evaluare vizitatori:

0 /5

(0 voturi)

Nume competitor: Mihail Balan, Natalia Tislinskaia, Vitali Visanu, Mihai Melenciuc, Victor Sandu, Igor Gadei, Dinu Turcanu
Judet: București
Descriere scurta: Invenția se referă la tehnica de uscare, in special la instalații de uscare a produselor granulate în strat suspendat, și poate fi utilizată la întreprinderile industriei alimentare, laboratoare și centre de cercetare. Instalația, conform invenției, conține o carcasă (1) și un tub (6). Pe carcasă (1) este montat rigid un panou de comandă (3) pentru acționarea unui invertor (2), un ventilator (4) de aspirație a aerului prin intermediul unui filtru (11), și un generator de microunde (15) cu o cameră de uscare (14), montat pe un suport (8). Pe ventilator (4) este montat tubul (6), de partea superioară a căruia sunt racordate un buncăr de alimentare (5) pentru încărcarea produsului, o țeavă de evacuare (9), precum și un receptor perforat (10).
Documente:
Evaluare proiect

Nu exista o caseta de review. Adaugati un ID valid de caseta de review.

Invenția se referă la tehnica de uscare, in special la instalații de uscare a produselor granulate în strat suspendat, și poate fi utilizată la întreprinderile industriei alimentare, laboratoare și centre de cercetare. Instalația, conform invenției, conține o carcasă (1) și un tub (6). Pe carcasă (1) este montat rigid un panou de comandă (3) pentru acționarea unui invertor (2), un ventilator (4) de aspirație a aerului prin intermediul unui filtru (11), și un generator de microunde (15) cu o cameră de uscare (14), montat pe un suport (8). Pe ventilator (4) este montat tubul (6), de partea superioară a căruia sunt racordate un buncăr de alimentare (5) pentru încărcarea produsului, o țeavă de evacuare (9), precum și un receptor perforat (10).

{{ reviewsOverall }} / 5 Vizitatori (0 voturi)
Rating
Opinii si evaluari Adauga o evaluare
Afisare dupa:

Fii primul care evalueaza proiectul.

User Avatar User Avatar
Verificat
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Afiseaza mai multe
{{ pageNumber+1 }}
Adauga o evaluare

Politica de confidentialitate Sunt de acord cu politica de confidentialitate