Ingrediente naturale multifuncționale pe bază de flavonoide din coajă de ceapă și bacterii lactice co-microîncapsulate

nov. 20, 2020Ingrediente inovatoare

Scor evaluare comisie:

No Review Box was found with ID 0

No review found! Insert a valid review ID.

Scor evaluare vizitatori:

0 /5

(0 voturi)

Nume competitor: Stefania Milea, Gabriela Bahrim, Nicoleta Stanciuc, Gabriela Rapeanu
Judet: Galați
Descriere scurta: procedeu de obținere a unor ingrediente multifuncționale, co-microîncapsulate prin liofilizare, pe bază de extracte flavonoidice din coji de ceapă galbenă (Allium cepa L.), maltodextrină, pectină, proteine și peptide din zer și bacterii lactice. Scopul este acela de a dezvolta ingrediente naturale, care încorporate în produse alimentare sau nutraceutice, să permită dezvoltarea de alimente cu funcționalitate ridicată, sănătoase
Evaluare proiect

Nu exista o caseta de review. Adaugati un ID valid de caseta de review.

Ingredientele multifuncționale propuse reprezintă o alternativă viabilă la variantele de antioxidanți de sinteză și pot avea destinații multiple, cum ar fi industria alimentară, nutraceutice, industria farmaceutică sau cosmeceutică.
Ingredientele multifuncționale au prezentat o bună stabilitate în sisteme alimentare, utilizarea acestora nefiind limitată de matrice sau concentrație

{{ reviewsOverall }} / 5 Vizitatori (0 voturi)
Rating
Opinii si evaluari Adauga o evaluare
Afisare dupa:

Fii primul care evalueaza proiectul.

User Avatar User Avatar
Verificat
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Afiseaza mai multe
{{ pageNumber+1 }}
Adauga o evaluare

Politica de confidentialitate Sunt de acord cu politica de confidentialitate