Invenția se referă la producerea compoziției și a modului de fabricație a unui produs alimentar dulce, gelificat, destinat persoanelor care suferă de diabet zaharat.
Desertul gelificat conține fructe de pădure, îndulcitor, pectină, acid citric, aromă. Fructele de pădure propuse a fi utilizate sunt: afine, agude, căpșuni, cătină, cireșe amare, corcodușe, fragi, măceșe, merișoare, mure, vișine, zmeură.
Invenția propusă poate utiliza atât fructe proaspete, cât și fructe congelate.
Îndulcitorii utilizați sunt de tip poliol: eritritol și xilitol. Ingredientul utilizat pentru gelificare este pectina.
Modul de fabricație recomandat este prin tratare termică la presiune atmosferică.
Desert gelificat pe bază de fructe de pădure pentru diabetici

Scor evaluare comisie:
No Review Box was found with ID 0
No review found! Insert a valid review ID.
Scor evaluare vizitatori:
5 /5
Nume competitor: Baston Octavian
Judet: Galați
Descriere scurta: producerea compoziției și a modului de fabricație a unui produs alimentar dulce, gelificat, destinat persoanelor care suferă de diabet zaharat.
Documente: prezentare-desert-gelificat-diabetici-2.pdf
Evaluare proiect
Nu exista o caseta de review. Adaugati un ID valid de caseta de review.
0 / 5
Vizitatori
(0 voturi)
Rating
Opinii si evaluari
0
Adauga o evaluare