Crema de branza cu cimbrisor

nov. 27, 2020Alimente funcționale

Scor evaluare comisie:

No Review Box was found with ID 0

No review found! Insert a valid review ID.

Scor evaluare vizitatori:

0 /5

(0 voturi)

Nume competitor: Socaciu Maria-Ioana, Fogarasi Melinda, Marc Romina, Baci Denisa Lorena, Semeniuc Cristina Anamaria
Judet: Cluj
Descriere scurta: OBȚINEREA ȘI CARACTERIZAREA UNUI SORTIMENT DE CREMĂ DE BRÂNZĂ CU CIMBRIȘOR
Evaluare proiect

Nu exista o caseta de review. Adaugati un ID valid de caseta de review.

Invenția se referă la crema de branză cu cimbrișor obținută din brânză de vacă în proporție de 70% şi smântână în proporție de 30%. Cimbrişorul conţine ulei volatil (timol, carvacrol) ce îi atribuie plantei proprietăți antiseptice, expectorante și calmante.

S-a decis adăugarea lui în scop funcțional și senzorial, dar şi pentru a reduce fenomenul de oxidare lipidică, care poate influența negativ calitatea produsului. Acest tip de produs este destinat tututor categoriilor de consumatori

{{ reviewsOverall }} / 5 Vizitatori (0 voturi)
Rating
Opinii si evaluari Adauga o evaluare
Afisare dupa:

Fii primul care evalueaza proiectul.

User Avatar User Avatar
Verificat
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Afiseaza mai multe
{{ pageNumber+1 }}
Adauga o evaluare

Politica de confidentialitate Sunt de acord cu politica de confidentialitate