Compozitie si metoda de obtinere pentru Kozonak cu aluat din flora spontana

nov. 21, 2021Alimente sustenabile 2021

Scor evaluare comisie:

No Review Box was found with ID 0

No review found! Insert a valid review ID.

Scor evaluare vizitatori:

0 /5

(0 voturi)

Nume competitor: Rodica SIMINIUC; Dinu ȚURCANU
Judet: București
Descriere scurta: Dezvoltarea produselor de patiserie si panificatie pe baza de aluat cu flora spontana de camp.
Documente:
Evaluare proiect

Nu exista o caseta de review. Adaugati un ID valid de caseta de review.

Flora spontana imbunătățește beneficiile nutriționale ale cerealelor, reduce alergenii, compușii toxici și crește siguranța alimentară a produsului.

Pulberea de aluat cu flora spontana din faina de grau sau faina de sorg (Sorghum Oryzoidum)are
o textură stabilă a produsului finit, cu caracteristici nutritive și senzoriale superioare (în special pentru
cozonacul obținut din făină de sorg), dar și pentru extinderea gamei de produse de patiserie cu aluat cu
flora spontană din diferite făinuri, precum și posibilitatea dezvoltării de produse pentru persoanele cu tulburări
legate de consumul de gluten.
{{ reviewsOverall }} / 5 Vizitatori (0 voturi)
Rating
Opinii si evaluari Adauga o evaluare
Afisare dupa:

Fii primul care evalueaza proiectul.

User Avatar User Avatar
Verificat
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Afiseaza mai multe
{{ pageNumber+1 }}
Adauga o evaluare

Politica de confidentialitate Sunt de acord cu politica de confidentialitate