Biscuiți aglutenici pentru diabetici cu valoare adăugată obținuți prin adaos de pieliță liofilizată de struguri roșii

nov. 10, 2022Alimente sustenabile 2022

Scor evaluare comisie:

No Review Box was found with ID 0

No review found! Insert a valid review ID.

Scor evaluare vizitatori:

0 /5

(0 voturi)

Nume competitor: Serea Daniela
Judet: Galați
Descriere scurta: Substituirea aditivilor sintetizați chimic cu compuși bioactivi extrași din pielita de struguri rosii a soiului Babeasca neagra si obținerea unor alimente inovative cu valoare adăugată cu scopul de a sustine economia circulara si de a proteja mediul inconjurator.
Documente:
Evaluare proiect

Nu exista o caseta de review. Adaugati un ID valid de caseta de review.

Proiectul vizează obținerea unui sortiment de biscuiți cu valoare adăugată, prin încorporarea pieliței liofilizate obținută din pielița strugurilor roșii (PS) (Băbească neagră). PS reprezintă o sursă bogată de compuși bioactivi, cu funcționalitate ridicată datorită potențialului antioxidant, colorant și aromatizant. Suplimentarea produsului cu PS a condus la obținerea unui produs cu valoare adăugată prin aportul semnificativ de compuși antioxidanți naturali respectiv polifenoli, antociani etc., cu potențiale efecte benefice asupra organismului uman, ce contribuie totodată la îmbunătățirea culorii produsului. Astfel, utilizarea PS ca ingredient funcțional în biscuiți sau alte matrici alimentare precum brioșe, fursecuri reprezintă un înlocuitor natural al antioxidanților și coloranților sintetici.

{{ reviewsOverall }} / 5 Vizitatori (0 voturi)
Rating
Opinii si evaluari Adauga o evaluare
Afisare dupa:

Fii primul care evalueaza proiectul.

User Avatar User Avatar
Verificat
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Afiseaza mai multe
{{ pageNumber+1 }}
Adauga o evaluare

Politica de confidentialitate Sunt de acord cu politica de confidentialitate