Alimentația în raport cu tipurile constituției. Impactul alimentației asupra sanogenității gameților masculini

nov. 4, 2021Tehnologii alimentare optimizate 2021

Scor evaluare comisie:

No Review Box was found with ID 0

No review found! Insert a valid review ID.

Scor evaluare vizitatori:

0 /5

(0 voturi)

Nume competitor: Mereuță Ion, Strutinschi Tudor, Caraus Valentin
Judet: București
Descriere scurta: În cadrul proiectului a fost elaborat conceptul sistemului de alimentaţie în raport cu tipul constituţiei, compoziții de adaose alimentare biologic active
Documente:
Evaluare proiect

Nu exista o caseta de review. Adaugati un ID valid de caseta de review.

Constituirea alimentaţiei trebuie să fie realizată luând în considerare particularităţile morfologice şi psihofiziologice ale constituţiei organismului. Sistemul de alimentaţie în raport cu tipul constituţiei individului se bazează pe principiul diferenţierii tipurilor de constituţie, stabilităţii funcţionării metabolice şi morfofiziologice, diferenţierii produselor alimentare în conformitate cu tipul organismului și a activităţii funcţionale a tractului gastrointestinal.

{{ reviewsOverall }} / 5 Vizitatori (0 voturi)
Rating
Opinii si evaluari Adauga o evaluare
Afisare dupa:

Fii primul care evalueaza proiectul.

User Avatar User Avatar
Verificat
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Afiseaza mai multe
{{ pageNumber+1 }}
Adauga o evaluare

Politica de confidentialitate Sunt de acord cu politica de confidentialitate