Procedeu de obtinere a otetului din vin alb

nov. 4, 2021Tehnologii alimentare optimizate 2021

Scor evaluare comisie:

No Review Box was found with ID 0

No review found! Insert a valid review ID.

Scor evaluare vizitatori:

0 /5

(0 voturi)

Nume competitor: Alina Boistean, Aurica Chirsanova, Rodica Siminiuc, Boris Gaina
Judet: București
Descriere scurta: Obținerea oțetului natural din vin alb cu caracteristici organoleptice mai bune prin utilizarea deșeurilor agricole.
Documente:
Evaluare proiect

Nu exista o caseta de review. Adaugati un ID valid de caseta de review.

Inventia se refera la obtinerea otetului  natural din vin alb cu utilizarea cojilor de nuci (Juglans regia L.) și de alune (Corylus avellana) ca substrat pentru bacteriile acetice.

 

 

Avantaje:

 

  1.     Crește zona de contact a bacteriilor cu lichid;
    2. Reducere timpul de obținere a oțetului natural;
    3. Permite obținerea oțetului din vin alb cu caracteristici organoleptice îmbunătățite
{{ reviewsOverall }} / 5 Vizitatori (0 voturi)
Rating
Opinii si evaluari Adauga o evaluare
Afisare dupa:

Fii primul care evalueaza proiectul.

User Avatar User Avatar
Verificat
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Afiseaza mai multe
{{ pageNumber+1 }}
Adauga o evaluare

Politica de confidentialitate Sunt de acord cu politica de confidentialitate