Procedeu de obținere a amestecului de grăsimi tartinabile pe baza de smântană dulce

nov. 20, 2020Ingrediente inovatoare

Scor evaluare comisie:

No Review Box was found with ID 0

No review found! Insert a valid review ID.

Scor evaluare vizitatori:

4.9 /5

(41 voturi)

Nume competitor: Radu Oxana, Popescu Liliana, Tatarov Pavel, Baerle Alexei
Judet: București
Descriere scurta: Obținerea spread-ului pe baza de grăsimi lactate și ulei de nucă cu un conținut total de grăsime 72..73% și temperatura de topire 30...32ºC.
Evaluare proiect

Nu exista o caseta de review. Adaugati un ID valid de caseta de review.

Ameliorarea valorii nutritive și biologice a untului clasic datorită sporirii conținutului de acizi grași polinesaturați, asigurării unui raport optim dintre omega-3 și omega-6, reducerea conținutului de colesterol LDL și excluderea proceselor de transformare a lipidelor în trans-izomeri.

{{ reviewsOverall }} / 5 Vizitatori (41 voturi)
Rating
Opinii si evaluari Adauga o evaluare
Afisare dupa:

Fii primul care evalueaza proiectul.

User Avatar User Avatar
Verificat
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Afiseaza mai multe
{{ pageNumber+1 }}
Adauga o evaluare

Politica de confidentialitate Sunt de acord cu politica de confidentialitate