Pandispan vegan inovativ cu reziduuri de fructe si legume

nov. 26, 2020Alimente funcționale

Scor evaluare comisie:

No Review Box was found with ID 0

No review found! Insert a valid review ID.

Scor evaluare vizitatori:

0 /5

(0 voturi)

Nume competitor: Borşa Andrei, Borşa Alexandra Raluca, Man Simona, Botoş Daniel Sebastian, Pop Carmen Rodica
Judet: Cluj
Descriere scurta: Metodă nouă de preparare a unui produs de patiserie de tip pandişpan, reinventată utilizȃnd doar ingrediente de origine vegetală şi încorporȃnd în matrice reziduuri de fructe şi legume.
Evaluare proiect

Nu exista o caseta de review. Adaugati un ID valid de caseta de review.

Prezenta invenție se referă la o metodă nouă de preparare a unui produs de
patiserie de tip pandişpan, reinventată utilizȃnd doar ingrediente de origine
vegetală şi încorporȃnd în matrice reziduuri de fructe şi legume pentru
asigurarea structurii, a caracteristicilor senzoriale şi îmbunătățirea valorii
nutriționale. Astfel, ouăle se înlocuiesc cu un amestec de apă şi seminţe de in
măcinate, în echivalent, drojdia se înlocuieşte cu praf de copt, făina se
înlocuieşte în diferite procente cu resturi de fructe şi legume provenite de la
procesarea acestora din urmă pentru diverse băuturi proaspăt stoarse.
Produsul dezvoltat, denumit “vegapan”, poate fi utilizat ca atare sau ca şi bază
în dezvoltarea unor produse de patiserie funcționale, ce pot valorifica sute de
kg de resturi de fructe şi legume rămase zilnic după obținerea fresh-urilor,
resturi ce în condiții normale sunt aruncate

{{ reviewsOverall }} / 5 Vizitatori (0 voturi)
Rating
Opinii si evaluari Adauga o evaluare
Afisare dupa:

Fii primul care evalueaza proiectul.

User Avatar User Avatar
Verificat
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Afiseaza mai multe
{{ pageNumber+1 }}
Adauga o evaluare

Politica de confidentialitate Sunt de acord cu politica de confidentialitate