Ingrediente naturale cu funcționalitate multiplă pe bază de extracte antocianice din coji de vinete și bacterii lactice co-microîncapsulate și aplicații ale acestora

nov. 20, 2020Ingrediente inovatoare

Scor evaluare comisie:

No Review Box was found with ID 0

No review found! Insert a valid review ID.

Scor evaluare vizitatori:

0 /5

(0 voturi)

Nume competitor: Nina Condurache, Gabriela Bahrim, Gabriela rapeanu, Nicoleta Stanciuc
Judet: Galați
Descriere scurta: Procedee de obținere și funcționalizare a unor ingrediente prin co-microîncapsulare, utilizând tehnica de liofilizare, a unui extract antocianic din coji de vinete și bacterii lactice într-un suport format din poliglucide, proteine și peptide din zer.
Evaluare proiect

Nu exista o caseta de review. Adaugati un ID valid de caseta de review.

Rezultatele obținute în prezenta propunere de invenție susțin multifuncționalitatea ingredientelor co-microîncapsulate. Ingredientele obținute au prezentat valori ridicate ale eficienței de încapsulare, atât pentru compușii antocianici cât și pentru bacteriile lactice, demonstrându-se funcționalizarea prin activitatea antioxidantă și metabolică a bacteriilor lactice. Acestea au prezentat biocompatibilitate in vitro, toate cele trei variante prezentând valori acceptabile ale viabilităţii şi proliferării celulelor fibroblaste. Pe baza experimentelor efectuate, autorii invenției propun adăugarea ingredientului multifuncțional în produse cu pH ușor acide, care să asigure o stabilitate ridicată a bacteriilor lactice, cum ar fi: iauturi și produse lactate fermentate, înghetață, creme pentru prăjituri etc

{{ reviewsOverall }} / 5 Vizitatori (0 voturi)
Rating
Opinii si evaluari Adauga o evaluare
Afisare dupa:

Fii primul care evalueaza proiectul.

User Avatar User Avatar
Verificat
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Afiseaza mai multe
{{ pageNumber+1 }}
Adauga o evaluare

Politica de confidentialitate Sunt de acord cu politica de confidentialitate