Dulceață fortifiată cu miez de sâmburi și procedeu de fabricație

nov. 20, 2020Alimente funcționale

Scor evaluare comisie:

No Review Box was found with ID 0

No review found! Insert a valid review ID.

Scor evaluare vizitatori:

5 /5

(1 vot)

Nume competitor: Octavian Baston, Octavian Barna
Judet: Galați
Descriere scurta: Invenția se referă la rețeta de fabricație a dulceții fortifiate cu miez de sâmburi. Dulceața se produce dintr-o singură specie de fruct proaspăt sau conservat: afine, agrișe, caise, căpșuni, cireșe, coacăze, corcodușe, gutui, mure, nuci verzi, pere, piersici, prune, struguri, vișine, zmeură.
Evaluare proiect

Nu exista o caseta de review. Adaugati un ID valid de caseta de review.

Dulceața se produce dintr-o singură specie de fruct proaspăt sau conservat: afine, agrișe, caise, căpșuni, cireșe, coacăze, corcodușe, gutui, mure, nuci verzi, pere, piersici, prune, struguri, vișine, zmeură. În compoziția produsului intră:
dulceață din fructe, miez de sâmburi și plante condimentare. Miezul de sâmburi care poate fi utilizat este de
la alun, fistic, nucă, migdal. Plantele condimentare pot fi adăugate singure sau în amestec de câte maximum două. Produsul este destinat persoanelor care depun efort fizic intens și au nevoie de aport energetic ridicat.

{{ reviewsOverall }} / 5 Vizitatori (1 vot)
Rating
Opinii si evaluari Adauga o evaluare
Afisare dupa:

Fii primul care evalueaza proiectul.

User Avatar User Avatar
Verificat
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Afiseaza mai multe
{{ pageNumber+1 }}
Adauga o evaluare

Politica de confidentialitate Sunt de acord cu politica de confidentialitate