Compozitie de aluat pentru biscuiti aperitivi aglutenici

nov. 20, 2020Alimente funcționale

Compozitie de aluat pentru biscuiti aperitivi aglutenici

Scor evaluare comisie:

No Review Box was found with ID 0

No review found! Insert a valid review ID.

Scor evaluare vizitatori:

0 /5

(0 voturi)

Nume competitor: Carmen Bolea, Camelia Vizireanu, Daniela Istrate, Romulus Burluc
Judet: Galați
Descriere scurta: Compozitie de aluat pentru biscuiti cu inalat valoare nutritiva fara gluten destinat indeosebi persoanelor cu intolerante.
Evaluare proiect

Nu exista o caseta de review. Adaugati un ID valid de caseta de review.

Principalul obiectiv al acestui studiu a fost obținerea unui produs din făină de orez negru, și anume biscuiți, care pot fi considerați un aperitiv adecvat nu numai pentru persoanele cu intoleranță la gluten (cu boala celiacă), ci și pentru toate tipurile de consumatori.

In urma analizelor fizico-chimice biscuiții aperitiv aglutenici au înregistrat un conținut ridicat de proteine și fibre. Calitatea biscuiților aperitiv aglutenici se datororează și conținutului de compuși biologic activi care aduc beneficii asupra sănătății.

Toate ingredientele utilizate în fabricarea acestor biscuiți au un conținut ridicat de proteine, fibre, compuși biologic activi care ar putea oferi mai multe efecte benefice asupra sănătății umane. Această varietate de biscuiți poate fi consumată de toți consumatori, în special de cei cu intoleranță la gluten

{{ reviewsOverall }} / 5 Vizitatori (0 voturi)
Rating
Opinii si evaluari Adauga o evaluare
Afisare dupa:

Fii primul care evalueaza proiectul.

User Avatar User Avatar
Verificat
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Afiseaza mai multe
{{ pageNumber+1 }}
Adauga o evaluare

Politica de confidentialitate Sunt de acord cu politica de confidentialitate