Compoziție de aluat pentru biscuiți aglutenici cu gutuie

nov. 20, 2020Alimente funcționale

Scor evaluare comisie:

No Review Box was found with ID 0

No review found! Insert a valid review ID.

Scor evaluare vizitatori:

0 /5

(0 voturi)

Nume competitor: Pricop Eugenia Mihaela*, Baston Octavian, Vizireanu Camelia, Iordachescu Gabriela
Judet: Galați
Descriere scurta: Invenţia se referă la biscuiţii destinați consumului alimentar care nu conțin gluten în compoziția lor și sunt îmbogățiți cu pulbere de gutuie (Cydonia).
Evaluare proiect

Nu exista o caseta de review. Adaugati un ID valid de caseta de review.

Invenţia se referă la biscuiţii destinați consumului alimentar care nu conțin gluten în compoziția lor și sunt îmbogățiți cu pulbere de gutuie (Cydonia). Biscuiţii conțin făină de orez, făină de năut, amidon, pulbere de gutuie, grăsime vegetală hidrogenată, zahăr, afânător. Glutenul este eliminat din fabricația aluatului pentru biscuiți prin utilizarea unor făinuri ce nu conțin gluten cum sunt făina de orez și de năut. Aportul de pulbere de gutuie îmbogățește atât proprietățile senzoriale cât și conținutul de fibre alimentare ale biscuiților aglutenici.
Invenția îmbunătățește aportul proteic, aroma și gustul produsului datorită ingredientelor utilizate

{{ reviewsOverall }} / 5 Vizitatori (0 voturi)
Rating
Opinii si evaluari Adauga o evaluare
Afisare dupa:

Fii primul care evalueaza proiectul.

User Avatar User Avatar
Verificat
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Afiseaza mai multe
{{ pageNumber+1 }}
Adauga o evaluare

Politica de confidentialitate Sunt de acord cu politica de confidentialitate