PROGRAM PREZENTARI LUCRARI STIINTIFICE
Marti, 24 noiembrie 2020 – Alimente functionale si sustenabile
ora 10.30 – “PANDISPAN VEGAN INOVATIV CU REZIDUURI DIN FRUCTE SI LEGUME CU REZIDUURI DIN FRUCTE SI LEGUME”, Andrei Borsa, USAMV
ora 11.30– “BAUTURA DESTINATA PERSOANELOR CU DISLIPEDIMIE”, Caterina Dumitru, Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor, UDJC
ora 12.30- “PROCEDEU DE OBTINERE A UNUI PRODUS FERMENTAT DIN LEGUMINOASE GERMINATE”, Livia Patrascu, Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor, UDJC
ora 13.00 -“ COMPOZITIE DE ALUAT PENTRU BISCUITI APERITIVI AGLUTENICI”, Carmen Bolea, Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor, UDJC
ora 13.30 – “DESERT GELIFICAT PE BAZĂ DE FRUCTE DE PĂDURE PENTRU DIABETICI”, Octavian Baston,UDJG
ora 14.00 – “COMPOZIȚIE DE PASTĂ VEGETALĂ PE BAZĂ DE MAZĂRE ȘI PUDRĂ DE CÂNEPĂ”, Daniela Istrati,UDJG
ora 14.30 -“ DULCEAȚĂ FORTIFIATĂ CU MIEZ DE SÂMBURI”,Octavian Baston, UDJG
ora 15.00 -“INGREDIENTE NATURALE MULTIFUNCTIONALE PE BAZA DE FLAVONOIDE DIN COAJA DE CEAPA SI BACTERII LACTICE CO-MICROINCAPSULATE “, Adelina Milea, UDJ
ora 15.30 -“PRODUS ALIMENTAR FUNCTIONAL DESTINAT CONTROLULUI GREUTATII CORPORALE”, Dana Radu, Universitatea Aurel Vlaicu, Arad
ora 16.00- “IAURT DIN LAPTE DE CAPRA IMBOGATIT CU FRUCTE DE ARONIA, Cristina Nita, USAMV Cluj
Miercuri 25 noiembrie – Alimente functionale si sustenabile
ora 10.00 – “ CREMA DE BRANZA CU CIMBRISOR”, Maria Socaciu, USAMV Cluj
ora 10.30. – “INGREDIENTE NATURALE CU FUNCTIONALITATE MULTIPLA PE BAZA DE EXTRACTE DIN COJI DE VINETE SI BACTERII LACTICE CO-MICROINCAPSULATE, Nina Condurache
ora 11.00 –“DULCEATA FORTIFIATA CU MIEZ DE SAMBURI”, Ocatvian Baston, UDJG
ora 11.30- “ PARIZER DIN CARNE DE PORC FARA NITRIT”, Cristian Dima, UDJG
ora 12.00- “DRESSING VEGAN IMBOGATIT CU FLORI DE CRAITA”, Maria Garnai, UDJG
ora 12.30- “PATE DE PORC CU CORINADRU”,Melinda Fogarasi, USAMV Cluj
ora 14.30- “GEM DE DUDE”, Octavian Baston, UDJG
ora 15.00- “V-PASS-F, SUPLIMNET ALIMENTAR FUNCTIONAL PE BAZA DE SOIA”,Despina Bordean, USAMV Timisoara
ora 15.30- “JELEU IMBOGATIT CU PUDRA PSYLLIUM SI SUC DE FRUCTE” si SALAM CU ALGE”, Camelia Pop, USAMV Bucuresti
ora 16.00-“ BAUTURA READY-TO-GO PE BAZA DE ZER SI SUC DE FRUCTE”, Cristina Semeciuc, USAMV Cluj
ora 16.30-“CREMA DE BRANZA CU ADAOS DE PLANTE AROMATICE”, Melinda Fogarasi, USAMV Cluj
Joi 26 noiembrie – Tehnologii inovative
ora 10.00 –“PROCEDEU DE OBTINERE A POLIFENOLILOR DIN TESCOVINA DE STRUGURI”, Rodica Sturza, Universitatea Tehnica a Moldovei
ora 10.30 -“INSTALATIE DE USCARE APRODUSELOR GRANULARE IN STRAT SUSPENDAT”, Mircea Bernic,Universitatea Tehnica a Moldovei
ora 11.30 – “PROCEDEU DE OBTINERE A COLORANTILOR DIN PETALE DE SOFRANEL”, Alexandra Savcenco, Universitatea Tehnica a Moldovei
ora 12.00-“ECOTEHNOPOM-TEHNOLOGII ECOLOGICE CONSERVARE POMICULTURA”, Andreea Stan, USAMV Bucuresti
ora 12.30 -“FRUCTE DE KIWI PRODUSE IN ROMANIA SI VALORIFICAREA LOR”, Lavinia Iliescu, USAMV Buucresti
ora 13.00 -“ASIMINA, FRUCT TROPICAL CRESCUT IN ROMANIA SI VALORIFICAREA LOR”, Lavinia Iliescu,USAMV Bucuresti
ora 13.30 -“OBTINEREA SI STABILIZAREA UNOR COLORANTI, ANTIOXIDANTI SI CONSERVANTI DE ORIGINE VEGETALA PENTRU ALIMENTE FUNCTIONALE”,Aliona Ghendov
ora 14.00 -“PROCEDEU DE OBTINERE A AMESTECULUI DE GRASIMI TARTINABILE PE BAZA DE SMANTANA DULCE”, Oxana Radu, Universitatea Tehnica a Moldovei
ora 15.00-“PROCEDEU DE OBTINERE A SMANTANII DIN CAS DULCE”, Aliona Ghendov, Universitatea Tehnica a Moldovei
ora 15.30 -“SusOrg Plus- TEHNOLOGII DE PROCESARE INTELIGENTE DE ADITIIV ALIMENTARI SI COLORANTI ALIMENTARI”, Liliana Badulescu, USAMV Buucresti
ora 16.00 -“FRUCTE DE KIWI PRODUSE IN ROMANIA SI VALORIFICAREA LOR”, Lavinia Iliescu, USAMV Bucuresti
ora 16.30-“ASIMINA, FRUCT TROPICAL CULTIVAT IN ROMANIA SI VALORIFICAREA LOR”, Lavinia Iliescu, USAMV Bucuresti
Vineri 27 noiembrie – Ingrediente inovatoare si siguranta alimentelor
ora 10.00- “PATEU CU FRUCTE DE MARE SEA FLAVOR”, Delia Dumbrava, USAMV Timisoara
ora 10.30 -“SOS VEGETARIAN APRICOT DELIGHT”, Delia Dumbrava, USAMV Timisoara
ora 11.00 – “DESERT DIETETIC CU PUDRA DE ROSCOVE”, Delia Dumbrava, USAMV Timisoara
ora 11.30 -“SISTEM DIGITAL DE TRASABILITATE IN INDUSTRIA CARNII”, Andrei Borsa, USAMV Cluj
ora 12.00 -“SISTEM DIGITAL DE TRASABILITATE BAZAT PE TEHNOLOGIA BLOCKCHAIN IN INDUSTRIA DE LACTATE”, Andrei Borsa, USAMV Cluj
ora 12.30 – “AMELIORAREA CALITATII SI SIGURANTEI ALIMENTELOR PRIN BIOTEHNOLOGII SI INGINERIE ALIMENTARA, Rodica Sturza, Universitatea Tehnica a Moldovei
ora 13.00 – “VALORIZAREA DESEURILOR AGRO-INDUSTRIALE”, Rodica Sturza, Universitatea tehnica a Moldovei
ora 13.30- “NUTRITIE PERSONALIZATA PENTRU BUNASTAREA MEA”,Rodica Siminiuc, Universitatea Tehnica a Moldovei
ora 14.00 – “NANOCOMPOZITE POLIMERICE PENTRU ACOPERIRI PODELE INSTITUTIIPUBLICE”, Laurentiu Marin, ICECHIM
ora 14.00 – “METODA SUSTENABILA DE AMBALARE ECOLOGICA A PAINII TRADITIONALE FARA ADITIVI”, Dana Radu, Universitatea Aurel Vlaicu Arad
ora 15.00 – “CURMALUL CHINEZESC, SPECIE POMICOLA NOUA PENTRU VALORIFICAREA AREALELOR EXPUSE DESERTIFICARII”, Florin Stanica, USAMV Bucuresti
ora 15.30 – ‘BIOXIVACCINI-SITEME NATURALE FENOLICE CU PROTECTIE ANTIOXIDANTA PENTRU LIPIDELE ALIMNETARE OBTINUTE DIN ARBUSTI DIN GENUL VACCINIUM SI E EVALUAREA BIOACCESIBILITATII PE PARCURSUL DIGESTIEI GASTRO-INTESTINALE”, Oana Bujor, USAMV Bucuresti