PROGRAM PREZENTARI LUCRARI STIINTIFICE Marti, 24 noiembrie 2020 – Alimente functionale si sustenabile ora 10.30 - “PANDISPAN VEGAN INOVATIV CU REZIDUURI DIN FRUCTE SI LEGUME CU REZIDUURI DIN FRUCTE SI LEGUME”,...
Cum pot fi combatute problemele de sănătate legate de alimente, prin schimbări în obiceiurile nutriționale
23 noiembrie 2020, ora 16:00 – Nutrigenomica, o nouă abordare a medicinei de precizie Cum pot fi combatute malnutriția, obezitatea si alte problemele de sănătate legate de alimente, prin schimbări în obiceiurile nutriționale? Speaker: Dr. Simona Carniciu, Doctor în...
Rolul interacțiunior genă-genă în definirea aporturilor zilnice de nutrienți
23 noiembrie 2020, ora 15:00 - Nutrigenomica, o nouă abordare a medicinei de precizie “Rolul interacțiunior genă-genă în definirea aporturilor zilnice de nutrienți” Speaker: Dr Mihai Niculescu, genetician, fondator al institutului Advanced NutriGenomics LLC SUA,...
Prevenția personalizată: unde începe și unde se termină rolul alimentației?
23 noiembrie 2020, ora 14:30- Nutrigenomica, o nouă abordare a medicinei de precizie “Prevenția personalizată: unde începe și unde se termină rolul alimentației?” Speaker: Dr. Marius Geantă, fondator al Centrului pentru Medicină Inovativă, Co-Președinte al Școlii...
Obiective de dezvoltare durabilă în industria alimentară-instrumente cheie pentru o viață sustenabilă și durabilă
24 noiembrie 2020, ora 12:00 - Alimentele sustenabile și politica europeană “FOOD 2030’’ “Obiective de dezvoltare durabilă în industria alimentară-instrumente cheie pentru o viață sustenabilă și durabilă” Speaker: László Borbély, consilier de stat, coordonator...
Securitatea nutritionala vs productia alimentara sustenabila
24 noiembrie 2020, ora 10:00 - Alimentele sustenabile și politica europeană “FOOD 2030’’ “Securitatea nutritionala vs productia alimentara sustenabila ” Speaker: Nastasia Belc, Doctor în Inginerie Industrială, Director General al Institutului de Bioresurse Alimentare...
Gastronomie moleculară, procese biotehnologice moderne pentru dezvoltarea de noi produse alimentare
25 noiembrie 2020, ora 14:00 – Tehnologii inovative în procesarea alimentelor “Gastronomie moleculară, procese biotehnologice moderne pentru dezvoltarea de noi produse alimentare.” Speaker: Prof. Dr. Dan Vodnar, Prorector USAMV Cluj. Cod de acces: se va furniza la...
Tranziția de la probiotice la tribiotice prin dezvoltarea de ingrediente cu funcționalitate ridicată
25 noiembrie 2020, ora 13:00 – Tehnologii inovative în procesarea alimentelor “Tranziția de la probiotice la tribiotice prin dezvoltarea de ingrediente cu funcționalitate ridicată” Speaker: Nicoleta Stănciuc, Prodecan al Facultății de Știinta și Ingineria Alimentelor,...
Inovaliment, sustinerea cercetatrii alimentar romanesti
26 noiembrie 2020, 12:00 - “Inovaliment, sustinerea cercetatrii alimentar romanesti”. Speaker: Lacramioara Frasineanu Cod de acces: se va furniza la inceputul conferintei
Acordarea diplomelor și a medaliilor
27 noiembrie 2020, ora 16:00- Acordarea diplomelor și a medaliilor. Cod de acces: se va furniza la inceputul conferintei