Ameliorarea calitatii si sigurantei alimentelor prin biotehnologii si inginerie alimentara

nov. 20, 2020Siguranța alimentelor

Scor evaluare comisie:

No Review Box was found with ID 0

No review found! Insert a valid review ID.

Scor evaluare vizitatori:

5 /5

(48 voturi)

Nume competitor: Rodica Sturza
Judet: București
Descriere scurta: Tehnologii și procedee avansate de păstrare și procesare a materiilor prime, apte pentru asigurarea valorii nutriționale si amplificarea efectelor biologice ale alimentelor.
Documente:
Evaluare proiect

Nu exista o caseta de review. Adaugati un ID valid de caseta de review.

Diminuarea riscurilor bolilor netransmisibile și nutriţionale (diabetul zaharat, celiacheia, obezitatea, deficienţele de micronutrimenţi) prin elucidarea riscurilor contaminării chimice, biochimice, microbiologice de-a lungul lanțului alimentar; asigurarea suportului tehnologic și modernizarea fluxului de procesare a materiilor prime pentru asigurarea valorii nutriționale si amplificarea efectelor biologice ale alimentelor; elaborarea produselor alimentare cu componente bioactive și ingrediente funcționale.

{{ reviewsOverall }} / 5 Vizitatori (48 voturi)
Rating
Opinii si evaluari Adauga o evaluare
Afisare dupa:

Fii primul care evalueaza proiectul.

User Avatar User Avatar
Verificat
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Afiseaza mai multe
{{ pageNumber+1 }}
Adauga o evaluare

Politica de confidentialitate Sunt de acord cu politica de confidentialitate